02 april 2007
T-Interim organiseert Jobdag op 21 april in zaal 't Smis

ASSE: - De economische groei in en rond Asse veroorzaakt dat heel wat vacatures niet ingevuld geraken in verschillende bedrijven.

Deze bedrijven doen dan al snel beroep op een interimkantoor voor uitzendkrachten in te schakelen. Het centrum van Asse telt een tiental interimkantoren.

T-Interim organiseert in samenwerking met VDAB, de Werkwinkel, de gemeente Asse, VWBO en Unizo op zaterdag 21 april 2007 haar eerste Jobdag in zaal 't Smis te Asse.

Heel wat grote en minder grote bedrijven zullen die dag aanwezig zijn met hun openstaande vacatures. Niet alleen de knelpuntberoepen, maar ook heel wat administratieve jobs raken niet ingevuld. Office manager Caroline Masquelier vertelde ons: Voor werkzoekenden die willen werken en over de goede mentaliteit beschikken is er zeker een job beschikbaar.

De Jobdag wordt op een zaterdag georganiseerd zodat mensen die werken en die een andere job zoeken, zich ook kunnen aanmelden bij de bedrijfsleiders of hun afgevaardigden. Wie droomt er niet van om dicht bij huis te werken, zonder ellenlange files voor de boeg te hebben.

T-interim is een divisie van T-groep NV en beschikt over een 70-tal locaties. T-groep NV onderscheidt zich doordat een groot deel van de winst een sociaal-ethische bestemming krijgt.

Voor meer info over de jobdag kan je terecht bij T-interim, Kalkoven 17, 1730 Asse. Tel: 02/531 12 70 e-mail: [email protected]

De jobdag heeft plaats op zaterdag 21 april van 10.00u tot 17.00u in zaal het Smis op de Hopmarkt te Asse. Info: www.jobdag.be

( maandag 2 april 2007. Tekst en foto's Steven Walravens. www.editiepajot.com )